Wie ben ik

 

Goedendag bij deze wil mij even voorstellen, ik Ben Audrey Hammon en ik ben professioneel mode ontwerper voor een lokale goed draaiende boetiek.

Bij deze wil via mijn artikelen jonge mensen inspireren om ook het initiatief te nemen om hun eigen ideeën en creaties op papier te zetten. Ik ben van mening dat er heel talenten rond lopen die niet worden uitgeput, en dat vindt ik erg jammer.

Probeer voor jezelf altijd de school af te maken. Dan weet je dat je een goede basis heb en verder kan in het leven.  Er zijn genoeg modevak scholen waar je naar toe kan om je droom waar te maken. Als je nog niet zo ver ben. Begin dan al je geweldige ideeën op papier te zetten. Ga een parttime baan zoeken zodat je wat geld heb om je studie te bekostigen bijvoorbeeld.

Het makkelijkste is om met je ideeën naar iemand gaan in de mode industrie en proberen je creaties te verkopen of op een of andere manier samen te werken. Ik denk dat er genoeg beurzen en expositie avonden worden georganiseerd waaraan je bijvoorbeeld aan kan mee doen.

Het hoeft helemaal niet moeilijk. Het grote succes begint met een klein idee. Net zoals ik zoveel jaren geleden ben begonnen in een oude atelier van mijn vader. Daar was ik na school altijd te vinden. En ik mocht hem helpen en zo groeide ik uit tot een volwassen mode ontwerper. En ik ben er heel erg trots op.

Ik blijf constant op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op mode gebied in binnen en buitenland. Wat zijn de hipste stoffen, prints en kleuren. En niet te vergeten ben je bezig met kleren mode en ontwerpen vergeet niet de sieraden en bijouterieën, schoenen en natuurlijk tassen. Want ook die horen erbij.

Dus ben je van plan in de mode wereld te stappen als creatieve mode ontwerper. Denk eraan je hebt nog een lange weg maar mooie weg te gaan. En blijf op de hoogte van alles om je heen en bekijk vooral onze website